« terug naar vorige pagina

Onze dienstverlening

Naast de reguliere huisartsgeneeskundige zorg kunt u onder andere bij ons terecht voor:

Elektronisch patiëntenportaal

Het is mogelijk om u aan te melden bij MijnGezondheid.net. Dit is een beveiligd online zorgdossier waarbij het mogelijk is om uw eigen patiëntgegevens, labuitslagen en medicatielijst in te zien. Ook is het mogelijk om online een afspraak te maken, een herhaalrecept of e-consult aan te vragen.

Praktijkondersteuner

Onze praktijkondersteuner begeleidt patiënten met een chronische aandoening zoals Diabetes, COPD/astma en hart- en vaatziekten. Ook kunt u terecht voor begeleiding bij stoppen met roken.

Assistentes

De assistentes hebben eigen spreekuren. Handelingen die door de assistentes worden uitgevoerd zijn onder andere: oren uitspuiten, bloeddruk meten, bevolkingsonderzoek uitstrijkje, hechtingen verwijderen, injecties geven, wratten aanstippen.

Diagnostiek

In onze praktijk zijn meerdere diagnostische onderzoeken mogelijk. Voorbeelden hiervan zijn het maken van een hartfilmpje of een longfunctietest.

(Chirurgische) verrichtingen

In de praktijk worden diverse kleine chirurgische ingrepen verricht, onder andere het verwijderen van moedervlekken, vetbultjes, wratten, en gewrichtsinjecties.

Tevens kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van spiraaltjes.