« terug naar vorige pagina

MedGemak

Wat is MedGemak

MedGemak is de app om u te helpen bij het optimaal regelen van uw zorgtaken.

Zo heeft u via uw smartphone 24/7 inzicht in uw medicatie en bestelt u deze direct online.

Met de handige inneemwekker stelt u eenvoudig in wanneer het tijd is om uw medicatie in te nemen.

Heeft u overdag geen tijd om uw huisarts te bellen voor een afspraak? Geen probleem! Met de app MedGemak regelt u dit gemakkelijk online waar en wanneer het u uitkomt.

MedGemak is een aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net.

Wilt u gebruik maken van de app MedGemak ? Zorg er dan voor dat u zich eerst aanmeldt voor MijnGezondheid.net.

Hoe u dat doet leest u hier.

Een voorwaarde voor MedGemak is dat uw huisarts en/of apotheker deze service aanbiedt. Informeer rechtstreeks bij uw zorgverlener of dat het geval is of kijk op de website van uw zorgverlener.

 

Veilig en snel inloggen

Koppel de app MedGemak eenmalig aan uw MijnGezondheid.net account en log vervolgens standaard in met een 5-cijferige code. Deze methode waarborgt de hoogste privacy-eisen en wet- en regelgeving.

 

Online medicatie bestellen

Bestel uw herhaalmedicatie gemakkelijk online via uw smartphone of tablet. Dit scheelt u weer een bezoek aan uw apotheek.

 

Handige inneemwekker instellen

Het tijdig en zorgvuldig innemen van uw medicijnen is erg belangrijk voor uw gezondheid. De handige inneemwekker van MedGemak helpt u hierbij. U stelt eenvoudig in wanneer het tijd is om uw medicatie in te nemen.

 

Online afspraken maken

Maak online een afspraak met uw huisarts. Een afspraak maken kan 24 uur per dag; deze afspraak komt direct in de agenda van uw huisarts te staan. U kunt de afspraak toevoegen aan uw eigen agenda en via de mail ontvangt u bevestiging en herinnering van de afspraak.

 

Bericht sturen met bijlage

Heeft u een vraag over bijvoorbeeld een bepaalde lichamelijke klacht of over het gebruik van uw medicatie? Stel u vraag dan aan uw huisarts of apotheek via MedGemak. Bent u ongerust over een verdacht plekje of kunt u uw vraag lastig omschrijven? Stuur dan een foto mee. Via MedGemak kan dit op een betrouwbare en veilige manier. Het is mogelijk om foto’s en documenten als bijlage te versturen vanaf een IOS-apparaat en Android apparaat.

 

 

  • Veilig en snel inloggen
  • 24/7 inzicht in uw medisch dossier
  • Eenvoudig medicatie bestellen
  • Digitale geneesmiddelen informatie raadplegen
  • Afspraak inplannen bij uw huisarts
  • Handige inneemwekker instellen
  • Bericht sturen met bijlage

MedGemak –PRIVACY –VOORWAARDEN

 

 

MobileMobile
Met de app MedGemak regelt u zorgzaken nog sneller!

De app MedGemak helpt u bij het optimaal regelen van uw zorgtaken. Zo heeft u via uw smartphone 24/7 inzicht in uw medicatie en bestelt u deze direct online. MedGemak is een aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net.

ALLES OVER MEDGEMAK

Hoe kan ik mij aanmelden voor MijnGezondheid.net

Neem een kijkje in het portaal.

 

Tip

U kunt uw wachtwoord van DigiD eenvoudig aanpassen naar een wachtwoord dat u eenvoudig kunt onthouden. Ga hiervoor naar DigiD.nl.

Ondersteuning Mijngezondheid.net en MedGemak nodig, ga naar: 

Ondersteuning